Promoties

TOT 1000 EUR VOORDEEL

Er zijn een aantal eindereeks fietsen, toonzaalmodellen of testfietsen die weg mogen met een mooie korting, van -10% , -15%, -20% en zelfs -30%. Daaronder ook nog een ST1 van Stromer. Er staat in onze showroom te Blankenberge ook nog een nagelnieuwe KONA Process 153 AL/DL maat Large van 3999 EUR die weg mag voor 2499 EUR. Een vette fiets met een vette korting.

Blader door ons aanbod via deze link Aanbod. Klik op de fietsen en je ontdekt in welke maat deze fiets beschikbaar is en met welke korting. Of kom langs voor meer info en een proefrit in een van onze Cool Electro Cycle Stores.

Andere Merken waarvan er nog eindereeks- en toonmodellen met kortingen zijn : Raleigh, Victoria, Kona, Kalkhoff en Granville..

Lening Elektrische Fiets

In samenwerking met onze financiële partners kan je een lening voor je STROMER of je andere elektrische fiets bekomen.

Hoe werkt dat?

Je kan tot 110% ontlenen zodat je ook een veilige helm en/of goed zichtbaar regenpak kan aanschaffen. Ook andere fietsgerelateerde accessoires komen in aanmerking zoals: onderhoudsproducten, fietsschoenen, een gekeurd slot, fietstassen, GPS, enz. Afhankelijk van de afbetaaltermijn kan je er voor zorgen dat je fietsvergoeding voor woon-werkverkeer de lening terugbetaalt.

LEASEN van jouw E-bike via de werkgever is ook mogelijk en de opzettijd is langer en daarom iets moeilijker realiseerbaar op de fietsen met tijdelijke promo acties.

Boek nu je proefrit

Boek nu een proefrit voor de STROMER elektrische fiets. 
* verplicht

X
Boek nu je STROMER proefrit