TOT 1000 EUR VOORDEEL

Er zijn nog een aantal eindereeks fietsen, toonzaalmodellen of testfietsen die weg mogen met een mooie korting, van -10% , -15%, -20% en zelfs -30%. Daaronder ook nog een ST1X en een ST2 van Stromer. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Op = op.

Blader door ons aanbod via deze link Aanbod. Klik op de fietsen en je ontdekt in welke maat deze fiets beschikbaar is en met welke korting. Of kom langs voor meer info en een proefrit in een van onze Cool Electro Cycle Stores.

Andere Merken waarvan er nog eindereeks- en toonmodellen met kortingen zijn : Stromer, Raleigh, Victoria, Kona, Granville, Venturelli..

Acties

Hogesnelheidsfiets met de juiste documenten geleverd.

Raleigh Ashford S10

NU 3499 ipv 3949 !!

Slechts beperkt verkrijgbaar. Enkel nog kader 50 heer en kader 45 en 50 in witte damesversie. Snel zijn!

Hogesnelheidsfiets met de juiste documenten geleverd.

Raleigh Ashford S11 - het topmodel van Raleigh

Met riemaandrijving - rijdt super soepel

-10% -> NU 3999 ipv 4399 !!

Slechts beperkt verkrijgbaar. Enkel nog kader 55 en 60 heer en 45 - 50 in zwarte damesversie. Snel zijn!

Acties

Lening Elektrische Fiets

In samenwerking met onze financiële partners kan je een lening voor je STROMER of je andere elektrische fiets bekomen.

Hoe werkt dat?

Je kan tot 110% ontlenen zodat je ook een veilige helm en/of goed zichtbaar regenpak kan aanschaffen. Ook andere fietsgerelateerde accessoires komen in aanmerking zoals: onderhoudsproducten, fietsschoenen, een gekeurd slot, fietstassen, GPS, enz. Afhankelijk van de afbetaaltermijn kan je er voor zorgen dat je fietsvergoeding voor woon-werkverkeer de lening terugbetaalt.

LEASEN van jouw E-bike via de werkgever is ook mogelijk en de opzettijd is langer en daarom iets moeilijker realiseerbaar op de fietsen met tijdelijke promo acties.