Cool Electro Cycles nodigt u uit op het exclusieve Stromer Event op zondag 4 juli 2021

cec-bestuurders-2021
Cédric de Kerchove zet schouders onder Cool Electro Cycles
3 juni 2021
coleen-cec-event
Exclusief e-bike event om het topmerk Coleen in primeur voor te stellen
1 juli 2021

Cool Electro Cycles nodigt u uit op het exclusieve Stromer Event op zondag 4 juli 2021

Voor wie

U bent persoonlijk uitgenodigd, maar u mag al uw vrienden, familieleden en kennissen meebrengen. Het liefst ontmoeten wij zoveel mogelijk geïnteresseerden om samen te genieten van eersteklas elektrisch fietsen.

Wat mag u verwachten
  • Test de Stromer die bij u past: op dit exclusieve event wordt de focus gelegd op de top der e-bikes: Stromer. We plaatsen een grote trailer vol met Stromers. De locatie beschikt over een veilig parcours waar u onze Stromers kunt testen tot u zadelpijn hebt 😉
  • U krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ‘feel and ride’ van deze Stromer topmodellen.
  • Nuttige vaardigheden aanleren: er is de hele dag een professional aanwezig die in zijn vrije tijd slipcursussen geeft. Hij begeleidt u hoe veilig te rijden, hoe veilig te remmen, wat in een noodsituatie enz… Kortom, zeer nuttige vaardigheden om veilig met uw Stromer speedpedelec (ondersteuning tot 45 km/u) uw woon-werkverkeer aan te vatten.
  • Verfrissing: wij bieden u ondertussen iets fris te drinken aan.
Extra: aanwezigheid van Pulso Preventielab

Een nieuwe racefiets, stadfiets of elektrische fiets? Geen optimale houding? Hinder van nek, schouders, rug, tintelende vingers of tenen? Een uitgebreide analyse van uw fietspositionering is de beste garantie voor veel en zorgeloos fietsplezier.

Meer info: https://bit.ly/pulso-fietspositionering

pulso preventielab

Praktisch
  • Zondag 4 juli 2021
  • Doorlopend van 10u tot 17u
  • Oprijden op de parking van Voka Kortrijk: President Kennedylaan 9/A. Daar wordt u de weg gewezen naar de domeinen van Intercommunale Leiedal Kortrijk waar ons event plaatsvindt.
  • Het event is gratis
  • Al uw vrienden en familie zijn welkom
  • Om ons zo goed mogelijk op jullie komst voor te bereiden, vragen wij u in te schrijven: https://forms.gle/g6uSZBVYfWk4szFy6
Stromer

Dankzij een doorgedreven strakke vormgeving staat Stromer als hoogste aangeschreven bij de speedpedelecs – elektrische fietsen die ondersteuning bieden tot 45km/h.

Stromergebruikers rijden vaak woon-werkverkeer en ook luxerijders weten zijn krachtige achterwielmotor te appreciëren op weg naar de sportclub. Deze sportieve e-bike springt in het oog.

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent, dankzij onze unieke geografische spreiding met Stromershops in Blankenberge – Ieper – Kortrijk – Oostende – Torhout – Tielt – Roeselare – Waregem bent u altijd in de buurt van een Stromershop.

Met de ST1 als instapmodel en de ST3 en ST5 als technologische grote broer en zus is er voor elke gebruiker wel een geschikte Stromer.

Voor meer informatie over Stromer: https://www.coolelectrocycles.be/stromer/

 

Het Cool Electro Cycles team ontmoet u en uw vrienden binnenkort graag persoonlijk!

Inschrijven: https://forms.gle/g6uSZBVYfWk4szFy6

Gezwind tegenwind!
https://www.coolelectrocycles.be