Contact

 
Blankenberge

De Smet de Naeyerlaan 98
8370 Blankenberge
T: 050 58 02 75

Torhout

Aartrijkestraat 14
8820 Torhout
T: 050 58 05 03

Tielt

Kortrijkstraat 60
8700 Tielt
T: 051 28 10 10

Waregem

Stationsstraat 46
8790 Waregem
T: 056 38 11 11

Roeselare

Hoogleedsesteenweg 155
8800 Roeselare
T: 051 22 19 09

Kortrijk

Doorniksestraat 34
8500 Kortrijk
T: 056 170 888

Contacteer ons


 
* verplicht

Wat klanten over ons zeggen

In october kocht ik er

In october kocht ik er mijn electrische fiets. Een Cube 25km/h. Hier waren wat problemen mee. Het was niet het alledaags probleem die makkelijk op te lossen was blijkbaar. Toch heeft de winkel dankzij volharding het probleem gevonden en opgelost. Nooit gezaagd er over. Als klant moet je soms begrijpen dat het niet altijd direct op te lossen is. In de toekomst schaf ik mij een speed pedelec aan. Ik kan Christoph en Nicolas nu al garanderen dat de aankoop in hun winkel zal zijn. Ze hebben echt het uiterste gedaan mij te helpen. Ik ben echt superblij met de samenwerking.

Coucke Marc

Ik heb er net een fiets besteld. Als alle speciaalzaken zo correct en eerlijk waren alsook steeds hulpvaardig en informatief….dan waren we al veel verder in de wereld!!! Een dikke pluim voor Nicolas te Torhout!!! Mij heeft hij alvast als klant voor het leven….

Luc Debecker

Wij kochten dit voorjaar een elektrische fiets in de winkel in Blankenberge en wij moeten zeggen zeer tevreden te zijn met deze aankoop. En de service is er top en je betaalt er een eerlijke prijs. Een echte aanrader.

Vanderstricht Manuel

In de herfst van 2015 heb ik mijn MTB gekocht bij Cool Electro Cycles. Nieuw model van 2016. Uiteraard kon deze fiets pas geleverd worden begin dit jaar. De levering was perfect op de afgesproken datum ! Stand van zaken werd doorgegeven, super service gekregen en nu ben ik alleen maar een fiere en heel tevreden nieuwe eigenaar van mijn machine.
Professionele bediening & materiaal en heel aantrekkelijk gamma. Top zaak !

Frédéric Dewolf

Wij leerden Cool Electro cycles kennen te blankenberge en ik moet eerlijk zeggen wij werden zeer goed ontvangen en te woord gestaan. Dus kochten wij bij cool Electro cycles een elektrische fiets. Ik ging ook met mijn fiets er op onderhoud ik mocht hem ophalen en mijn fiets was gelijk nieuw volledig nagezien en reed beter. Mijn besluit stond vast dit word mijn fietsen zaak voor alle herstellingen. Onlangs bracht ik mijn mountainbike ook binnen voor volledig nazicht daar de zaak waar ik deze aankocht mijn fiets niet in orde kreeg. Bij cool Electro cycles werd mijn mountainbike nagezien en de stukken die aan vervanging toe waren vervangen. Ik mocht deze terug afhalen en ik stond versteld van hoe goed mijn mountainbike was nagezien en Super goed rijd nu en ook mijn versnellingen schakelen. Wij zijn van Gent-Drongen maar om mijn fietsen te laten onderhouden en nazien blijf ik naar Blankenberge komen bij Cool Electro cycles. Daar doen ZE de nazichten en herstellingen professioneel en met veel zorg. Bedankt aan Cool Electro cycles ik kan iedereen aanraden om er zeker eens langs te gaan .

Vanderstricht Manuel

Na een lange zoektocht naar de perfecte electrische tandem zijn we op het perfecte adres gekomen : Cool Electro Cycles Torhout. Zaakvoerder Nicolas’ eerste bekommernis bestaat uit klantgericht advies. Samen kwamen we uit bij de Victoria Tandem, die Nicolas pimpte met een geschikte motor. Mijn echtgenote en ik hebben er ondertussen al enige kilometers opzitten en we zijn verslaafd geraakt aan de ‘machine’ ! Mooi design, technisch uitgebalanceerd, krachtige motor met eenvoudige bediening, en de geniale Nuvinci naafversnelling, maken van Electrisch tandemrijden een waar genot ! Met hartelijke dank aan Nicolas.

Danny Verhelst

Schrijf een recensie

Verplicht

Wat was je ervaring met CoolElectroCycles?