Aartrijke

Brugsestraat 44
8211 Aartrijke
T: 050 20 98 12

Blankenberge

De Smet de Naeyerlaan 98
8370 Blankenberge
T: 050 58 02 75

Ieper

Menenstraat 36
8900 Ieper
T: 057 27 19 19

Kortrijk

Doorniksestraat 34
8500 Kortrijk
T: 056 17 08 88

Melle

Brusselsesteenweg 264
9090 Melle
T: 09 252 13 44

Oostende

Vindictivelaan 13
8400 Oostende
T: 059 47 19 19

Roeselare

Hoogleedsesteenweg 155
8800 Roeselare
T: 051 22 19 09

Tielt

Verhuist
Binnenkort delen we het nieuwe adres mee

Torhout

Hofstraat 1-7 (markt)
8820 Torhout
T: 050 22 04 55

Waregem

Stationsstraat 46
8790 Waregem
T: 056 38 11 11

Contacteer ons


   
  * verplicht

  Wat klanten over ons zeggen

  Heb er mijn fiets gekocht

  Heb er mijn fiets gekocht in 2018. Voor onderhoud en technische problemen was ik er altijd welkom. Onlangs deed ik een rit en onderweg problemen met de achteras. In deze tijden van corona waarin ik me kan vinden dat er liefst een afspraak word gemaakt werd ik ondanks alles professioneel en onmiddellijk geholpen zodat ik mijn rit naar huis verder kon fietsen. Mijn eventuele volgende fiets kan ik nu al zeggen komt zeker opnieuw van deze keten.

  Marc

  Ik heb een maand geleden

  Ik heb een maand geleden een Carqon elektrische bakfiets gekocht. Er werd mij zeer goede en duidelijke uitleg gegeven, een aangenaam contact. Ik mocht met dit model een testrit doen, maar ook nog met een ander type bakfiets. Toen ik de carqon kwam ophalen, lag er een zwarte hoes over. Ze hebben mij de carqon dan onthuld en met een applausje erbij. Wat een leuke en grappige ontvangst. Het was voor de man in de winkel geen moeite om het zadel en stuur een paar keer aan te passen tot het goed zat. Ik kon een deel betalen met mijn Blankenbergebon, interessant dus (gelukkig was de geldigheidstermijn verlengd naar 2021). Verder ben ik heel tevreden van deze luxe e-bakfiets. Wat een zaligheid om te fietsen met de kinderen in + zelfs boodschappen! Straffe wind houdt mij niet meer tegen, fietsen is niet meer afzien. En aan 500 km mag ik op eerste gratis onderhoud komen. Wat een ontvangst, wat een service, vriendelijke mensen. Heel tevreden, een aanrader!

  Eva-Maria

  Mijn vrouw en ikzelf kochten

  Mijn vrouw en ikzelf kochten bij Cool electro cycles onze electrische fietsen en ik heb alleen maar lof over kwaliteit, vriendelijkheid, service, nazorg,… Ik kan hierbij Cool electro cycles aan iedereen aanraden!

  Jan Deleu

  Ik kocht in juni mijn

  Ik kocht in juni mijn eerste elektrische fiets, was al een tijdje op zoek en via via Christoph leren kennen, heel toffe kerel met een heel mooie visie en een bloeiende, toffe en heel mooie zaak. Hij heeft ook tijd noch moeite gespaard mij te begeleiden bij mijn eerste aankoop. Van testrit tot aankoop, ze hebben mij bij Cool Electro Cycles nooit gepusht of op gejaagd, steeds met geduld en zorg hebben ze me te woord gestaan. Zelfs na de zoveelste mail, het zoveelste bezoek bleven ze vriendelijk en correct. Bedankt Christoph en Cool Electro Cycles voor de goeie zorg en de fantastische fiets. Jullie hebben er zeker een trouwe klant bij, en zal jullie zaak zeker aanraden aan mijn vrienden!

  Stefaan Van de Keere

  In october kocht ik er

  In october kocht ik er mijn electrische fiets. Een Cube 25km/h. Hier waren wat problemen mee. Het was niet het alledaags probleem die makkelijk op te lossen was blijkbaar. Toch heeft de winkel dankzij volharding het probleem gevonden en opgelost. Nooit gezaagd er over. Als klant moet je soms begrijpen dat het niet altijd direct op te lossen is. In de toekomst schaf ik mij een speed pedelec aan. Ik kan Christoph en Nicolas nu al garanderen dat de aankoop in hun winkel zal zijn. Ze hebben echt het uiterste gedaan mij te helpen. Ik ben echt superblij met de samenwerking.

  Coucke Marc

  Ik heb er net een fiets besteld. Als alle speciaalzaken zo correct en eerlijk waren alsook steeds hulpvaardig en informatief….dan waren we al veel verder in de wereld!!! Een dikke pluim voor Nicolas te Torhout!!! Mij heeft hij alvast als klant voor het leven….

  Luc Debecker

  Wij kochten dit voorjaar een elektrische fiets in de winkel in Blankenberge en wij moeten zeggen zeer tevreden te zijn met deze aankoop. En de service is er top en je betaalt er een eerlijke prijs. Een echte aanrader.

  Vanderstricht Manuel

  In de herfst van 2015 heb ik mijn MTB gekocht bij Cool Electro Cycles. Nieuw model van 2016. Uiteraard kon deze fiets pas geleverd worden begin dit jaar. De levering was perfect op de afgesproken datum ! Stand van zaken werd doorgegeven, super service gekregen en nu ben ik alleen maar een fiere en heel tevreden nieuwe eigenaar van mijn machine.
  Professionele bediening & materiaal en heel aantrekkelijk gamma. Top zaak !

  Frédéric Dewolf

  Wij leerden Cool Electro cycles kennen te blankenberge en ik moet eerlijk zeggen wij werden zeer goed ontvangen en te woord gestaan. Dus kochten wij bij cool Electro cycles een elektrische fiets. Ik ging ook met mijn fiets er op onderhoud ik mocht hem ophalen en mijn fiets was gelijk nieuw volledig nagezien en reed beter. Mijn besluit stond vast dit word mijn fietsen zaak voor alle herstellingen. Onlangs bracht ik mijn mountainbike ook binnen voor volledig nazicht daar de zaak waar ik deze aankocht mijn fiets niet in orde kreeg. Bij cool Electro cycles werd mijn mountainbike nagezien en de stukken die aan vervanging toe waren vervangen. Ik mocht deze terug afhalen en ik stond versteld van hoe goed mijn mountainbike was nagezien en Super goed rijd nu en ook mijn versnellingen schakelen. Wij zijn van Gent-Drongen maar om mijn fietsen te laten onderhouden en nazien blijf ik naar Blankenberge komen bij Cool Electro cycles. Daar doen ZE de nazichten en herstellingen professioneel en met veel zorg. Bedankt aan Cool Electro cycles ik kan iedereen aanraden om er zeker eens langs te gaan .

  Vanderstricht Manuel

  Na een lange zoektocht naar de perfecte electrische tandem zijn we op het perfecte adres gekomen : Cool Electro Cycles Torhout. Zaakvoerder Nicolas’ eerste bekommernis bestaat uit klantgericht advies. Samen kwamen we uit bij de Victoria Tandem, die Nicolas pimpte met een geschikte motor. Mijn echtgenote en ik hebben er ondertussen al enige kilometers opzitten en we zijn verslaafd geraakt aan de ‘machine’ ! Mooi design, technisch uitgebalanceerd, krachtige motor met eenvoudige bediening, en de geniale Nuvinci naafversnelling, maken van Electrisch tandemrijden een waar genot ! Met hartelijke dank aan Nicolas.

  Danny Verhelst

  Schrijf een recensie

   
  Strong Testimonials form submission spinner.

  Verplicht

  Wat was je ervaring met CoolElectroCycles?