Cool Electro Cycles heeft nieuw telefoniesysteem

stromer-cec-event
Cool Electro Cycles organiseerde exclusief Stromer event op 4 juli 2021 in Kortrijk
8 juli 2021
cec ebakfiets kapoentje
Burgemeester Tommelein schenkt een e-bakfiets aan CKG Kapoentje n.a.v. de officiële opening van de Cool Electro Cycles shop in Oostende
13 augustus 2021

Cool Electro Cycles heeft nieuw telefoniesysteem

2020_Christophe en Kristof_Voor Stromer logo

Wij vinden dat West-Vlaamse bedrijven de (ontsmette) handen in elkaar moeten slaan en zijn daarom blij met onze samenwerking met Licom Telecom uit Brugge.

Door onze snelle groei tot een groep van speciaalzaken voor top e-bikes, met ondertussen al 8(!) winkels verspreid over heel West-Vlaanderen, kon ons telefoniesysteem niet meer volgen. De lijn doorschakelen naar een gsm lukte niet en er gingen steeds meer gesprekken verloren. De voicemail behandelen werd een te grote taak op zich.

Gelukkig kon Licom ons helpen met hun VoIP Cloud oplossing: #NUBES. Een overkoepelend multi-site systeem dat toch lokaal beheerd kan worden.

Binnenkomende oproepen rinkelen op vandaag 5 keer in de winkel en nog even in het atelier vooraleer ze doorverbonden wordt naar onze centrale in Roeselare. We stellen nu ook per toestel een voicemail in waardoor iedereen op het juiste moment de juiste info meekrijgt.

We communiceren nu op een betere manier met onze klanten, zonder zelf continu onderbroken te worden. Bedankt Licom.

Onze referentie bij Licom kun je hier nalezen: www.licom.be/nl/referenties/cool_electro_cycles

Het Cool Electro Cycles Team
Gezwind Tegenwind!
www.coolelectrocycles.be