Cool Electro Cycles opent Stromershop in Ieper

Carqon e-bakfiets with kid
E-bakfietsen uitgetest: Carqon vs Vogue II Carry
4 februari 2021
cec partnerschap nowedo
Cool Electro Cycles steunt als partner de Noord-Westvlaamse Dovenvereniging Nowedo
5 maart 2021

Cool Electro Cycles opent Stromershop in Ieper

Cool Electro Cycles opent Stromershop Ieper

In Ieper opent Cool Electro Cycles eind maart een ruime beleveniswinkel in de Menenstraat, een straat die van de grote markt naar de wereldbefaamde Menenpoort leidt.
Met het shop-in-shopconcept komt er dus ook een Stromershop in Ieper. De topmodellen onder de speed-pedelecs (elektrische fietsen met ondersteuning tot 45 km/u) zijn nu ook in de Westhoek verkrijgbaar.

De ST1 is het instapmodel, de ST3 en de ST5 zijn de technologische grote broer en zus. Zo is er voor elke gebruiker een geschikte Stromer: van luxerijder tot wie deze sportief uitziende e-bike gebruikt voor filevrij en vlot woon-werkverkeer.

Meer info over Stromer: https://www.coolelectrocycles.be/stromer/

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent. Dankzij onze unieke geografische spreiding, met Stromershops in Blankenberge – Torhout – Tielt – Roeselare – Waregem – Kortrijk en nu ook Ieper, ben je altijd in de buurt van een Stromershop.

Cool Electro Cycles is uniek in West-Vlaanderen door zijn sterke specialisatie in de betere elektrische fietsmerken.

De vestiging in Ieper is zo ondertussen de zevende telg voor Cool Electro Cycles. De zaak in Ieper zal een breed gamma van elektrische citybikes, trekkingbikes, mountainbikes en elektrische racefietsen aanbieden. Elektrische bakfietsen en steps vullen het assortiment aan.
Cool Electro Cycles staat hierdoor ook voor de kwaliteitsvolle e-bikemerken met Norta, Kalkhoff, Raleigh, Carqon, Gazelle, Haibike en Lapierre.

Vind hier meer info over alle fietsmerken: https://www.coolelectrocycles.be/grootste-keuze-fietsmerken/

We verwelkomen je vanaf eind maart 2021 in onze shop in Ieper!

Het Cool Electro Cycles team