Cool Electro Cycles opent Stromershop in Oostende

cec partnerschap nowedo
Cool Electro Cycles steunt als partner de Noord-Westvlaamse Dovenvereniging Nowedo
5 maart 2021
Nicolas Cool Christophe Cool voor website
De zaakvoerders van het West-Vlaams groeibedrijf Cool Electro Cycles geven gastlessen STEM
11 maart 2021

Cool Electro Cycles opent Stromershop in Oostende

oostende-stromershop-CEC

Cool Electro Cycles opent reeds zijn achtste Stromershop: in Oostende

In april 2021 komt er nog een Stromershop bij in West-Vlaanderen, en wel in de koningin der badsteden: Oostende.

De betere elektrische fietsmerken overal in West-Vlaanderen bij Cool Electro Cycles

In Oostende in de Vindictivelaan opent Cool Electro Cycles zijn tot nu toe meest ruime beleveniswinkel. Deze vestiging is al de achtste, na Blankenberge, Torhout, Tielt, Roeselare , Waregem, Kortrijk en Ieper.

De zaak in Oostende zal een breed gamma van elektrische citybikes, trekkingbikes, mountainbikes en elektrische racefietsen aanbieden. Elektrische bakfietsen en steps vullen het assortiment aan. Cool Electro Cycles biedt de kwaliteitsvolle e-bikemerken Norta, Kalkhoff, Raleigh, Carqon, Gazelle, Haibike, Lapierre en Stromer, de top van de speed-pedelecs.

Vind hier meer info over alle fietsmerken: www.coolelectrocycles.be/grootste-keuze-fietsmerken

STROMER Concept Store

Met het shop-in-shopconcept komt er nu dus ook een Stromershop in Oostende, waar je de topmodellen onder de speed-pedelecs (elektrische fietsen met ondersteuning tot 45 km/u) zult kunnen verkrijgen.

Wanneer high-end klanten belevenis verwachten, ontvang je hen in een aangepaste shop-in-shop. We nemen je mee in de wereld van Stromer waar je ziet, voelt en ervaart. Speciaal voor jou maken we tijd, ook op afspraak, om in alle rust de eigenschappen en voordelen van de Stromer e-bikes te ontdekken.

Onze shop in Oostende wordt helemaal voorzien van de unieke Stromer presentatie met aangepast podia en andere eye-catchers.

De ST1 is het instapmodel, de ST3 en de ST5 zijn de technologische grote broer en zus. Zo is er voor elke gebruiker een geschikte Stromer: van luxerijder tot wie deze sportief uitziende e-bike gebruikt voor filevrij en vlot woon-werkverkeer.

Meer info over Stromer: www.coolelectrocycles.be/stromer

We verwelkomen je vanaf april 2021 in onze shop in Oostende!

Het Cool Electro Cycles team