Cool Electro Cycles organiseerde exclusief Stromer event op 4 juli 2021 in Kortrijk

coleen-cec-event
Exclusief e-bike event om het topmerk Coleen in primeur voor te stellen
1 juli 2021
2020_Christophe en Kristof_Voor Stromer logo
Cool Electro Cycles heeft nieuw telefoniesysteem
5 augustus 2021

Cool Electro Cycles organiseerde exclusief Stromer event op 4 juli 2021 in Kortrijk

stromer-cec-event

Ondanks het slechte weer was het exclusieve Stromer event op 4 juli 2021 in Kortrijk een succes.

Om 10 u stonden Jeroen, Arne en het CEC team (Nico – Nicolas – Lukas – Peter – Michel – Cedric) klaar om de eerste bezoekers te verwelkomen. Vijf minuten later was het al zover: het regende zo hevig dat we ons afvroegen of onze bezoekers de moed zouden hebben om af te komen. Dit was zonder rekening te houden met het ongelofelijk aantrekkingsvermogen van Stromer en het doorzettingsvermogen van onze klanten. Zelfs in de piek van de onweersbui zijn dappere klanten de Stromer e-bikes komen testen en hebben ze met Jeroen heel wat bijgeleerd over rem- en bocht-technieken op een ‘nat’ wegdek. De omstandigheden waren hiervoor ideaal 😉

Na de middag kwam de zon er gelukkig door en vond de tweede helft van het publiek de weg naar onze locatie.

Er was veel interesse voor de ABS-optie op de Stromer ST5. Het aantal bezoekers was lager dan op het Coleen Event in Oostkamp, maar alle bezoekers die op het Stromer event kwamen, waren echt geïnteresseerd. Ze kwamen met specifieke vragen en waren reeds gevorderd in hun beslissing om voor de Stromer ‘feel and ride’ te gaan.

Dat ze op dezelfde dag, dezelfde plaats én op hetzelfde parcours de verschillende topmodellen konden testen, heeft hen mogelijk geholpen het Stromer model te vinden die hen het beste past. Zoals een zekere Nicolas Cool verschillende keren die dag heeft herhaald: “Fietsen is voelen”.

Als toemaatje konden de aanwezigen bij Arne van Pulso Preventielab hun fietspositionering laten analyseren om de optimale fietshouding te vinden. Zo werd hinder van nek, schouders en rug vermeden, net als tintelende vingers of tenen.

We zijn er zeker van dat het voor onze klanten een leerrijke dag vol ‘feel and ride’ was.

Stromer

Dankzij een doorgedreven strakke vormgeving staat Stromer als hoogste aangeschreven bij de speedpedelecs – elektrische fietsen die ondersteuning bieden tot 45km/h.

Stromergebruikers rijden vaak woon-werkverkeer en ook luxerijders weten zijn krachtige achterwielmotor te appreciëren op weg naar de sportclub. Deze sportieve e-bike springt in het oog.

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent, dankzij onze unieke geografische spreiding met Stromershops in Blankenberge – Ieper – Kortrijk – Oostende – Torhout – Tielt – Roeselare – Waregem bent u altijd in de buurt van een Stromershop.

Met de ST1 als instapmodel en de ST3 en ST5 als technologische grote broer en zus is er voor elke gebruiker wel een geschikte Stromer.

Voor meer informatie over Stromer: www.coolelectrocycles.be/stromer/ 

Een sfeervol fotoverslag

fotoreportage event stromer coolelectrocycles

(klik op de foto om een vergroting te zien)

Het Cool Electro Cycles Team
Gezwind Tegenwind!
www.coolelectrocycles.be