E-bike speciaalzaak in Doorniksestraat te Kortrijk

Burgemeester Roeselare op bezoek
14 februari 2020
kindervriend met nieuwe elektrische bakfiets en burgemeester Van Quickenborne
Cool Electro Cycles Kortrijk schenkt een elektrische bakfiets aan De Kindervriend in Rollegem
2 oktober 2020

E-bike speciaalzaak in Doorniksestraat te Kortrijk

Cool Electro Cycles Kortrijk shop met raambelettering voor pagina van onze ebike shops

Oud-Schepen Koen Byttebier zet schouders onder e-bike speciaalzaak.

Cool Electro Cycles opent in Kortrijk binnenkort een ruime beleveniswinkel in de Doorniksestraat, recht tegenover de Vlasmarkt. “Cool Electro Cycles is door zijn sterke specialisatie in elektrische fietsen uniek in de regio”, vertellen zaakvoerders Christophe en Nicolas Cool.

De vestiging in Kortrijk is de zesde voor Cool Electro Cycles na Blankenberge, Torhout, Tielt, Waregem en Roeselare. De zaak in Kortrijk zal een breed gamma van elektrische citybikes, trekkingbikes, mountainbikes en elektrische racefietsen aanbieden. Elektrische bakfietsen en steps vullen het assortiment aan.

“Deze onderneming staat voor kwaliteitsvolle e-bikemerken met Norta, Kalkhoff, Raleigh, Batavus, Haibike, Lapierre en de highspeed-fietsen van Stromer”
Oud-Schepen en retailexpert Koen Byttebier

Kers op de taart bij Cool Electro Cycles zijn de highspeed fietsen van Stromer.

De zaak in de Doorniksestraat is makkelijk bereikbaar. Er is ook veel parking in de buurt. “We gaan voor lokale verankering en laten ons adviseren en coachen door oud-schepen van Stad Kortrijk en retailexpert Koen Byttebier”, vertellen zaakvoerders Christophe en Nicolas Cool.


Vaste waarde in straatbeeld

“Elektrische fietsen zijn nu een vaste waarde in het straatbeeld, voor jong en oud. Het is een openbaring voor wie eraan begint. Fietsen en plezier zijn weer één. Ook jonge mensen zien de voordelen van extra ondersteuning voor woon-werkverkeer in. Klanten kunnen rekenen op een uitstekende service van vriendelijke en gekwalificeerde e-bikespecialisten. Zij nemen tijd om alle wensen te bespreken en een fiets op maat te bezorgen, waar je lang plezier aan hebt. Alle modellen die je bevallen, kan je testen. En ‘last but not least’: elektrische fietsen vragen gespecialiseerd onderhoud en deskundige herstelling. Onze technici volgen in dat kader regelmatig bijscholing.”

Cool Electro Cycles is in 2015 door de West-Vlaamse broers Christophe en Nicolas Cool opgericht: “Onze waarden zijn enthousiasme, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en oplossingsgerichtheid. Het is onze visie om met de Cool Electro Cycles-shop in Kortrijk de leukste belevenisplaats in de stad te zijn. Waar mensen kennismaken met betrouwbare elektrische fietsen die hen altijd plezier schenken. Vandaar onze leuze: Gezwind tegenwind!

“Wie niet kan wachten tot de nieuwe winkel in Kortrijk open gaat, kan al een kijkje nemen in één van onze andere shops en kan al een bestelling plaatsen. Cool Electro Cycles levert daarna gratis aan huis in Kortrijk. En van zodra de shop open is, kan je genieten van een kwalitatieve en persoonlijke service bij jou in de buurt.”

Ontdek hier meer over Kortrijk.
Verneem hier meer over La Cantine Byttebier.
Check hier het overzicht van de verschillende merken en modellen Ebikes die we in Kortrijk verdelen.