Elektrische bakfiets

Elektrische bakfiets, de mobiliteitsoplossing voor gezinnen met kids.

Met 2 wielen voor meer wendbaarheid of met 3 wielen voor meer stabiliteit. Beide zijn even gegeerd om vlot de ochtendfiles aan de schoolpoort voorbij te flitsen.

Vlot uitbreidbaar met handige accessoires. De regenhuif is bij sommige modellen inbegrepen. Adapters voor kinderzitjes zijn verkrijgbaar en worden door onze mecaniciens gemonteerd. Daarnaast is er ook een zitbankje met eventueel riempjes voorzien.

Een elektrische bakfiets is een vaak gekozen alternatief om die tweede gezinswagen te verkopen, je spaart er plaats en centen mee uit.

Milieubewuste gezinnen zijn trotse gebruikers van onze elektrische bakfietsen.

Vogue Carry 3

De Vogue Carry 3 is een elektrische bakfiets met middenmotor.

Stijlvol op weg met de kids veilig en comfortabel op een zitbankje met riempjes. De mooie bruine houtkleur maakt het een hebbeding voor liefhebbers van een natuurlijke look.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming.

2 jaar garantie op al haar componenten.

Prijs : 2.999

Vogue Carry 2

De Vogue Carry 2 is een elektrische bakfiets met middenmotor. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen, namelijk bruin op zwart en zwart op grijs.

De Vogue Carry 2 is wendbaarder dan de Carry 3 dankzij de 2 wielen in lijn. Je manoeuvreert nog beter overal tussen. Ook de uitstraling is in de versie met 2 wielen gestroomlijnder en dynamischer. Kom langs voor een proefrit en overtuig jezelf van de stabiliteit van deze e-cargofiets.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming, glimlach verzekerd.

2 jaar garantie op alle onderdelen. Remblokken, banden en ketting/versnellingsdelen uitgesloten omdat dit typische slijtageonderdelen zijn.

Prijs : 2.949