Elektrische bakfiets, de mobiliteitsoplossing voor gezinnen met kids.

Met 2 wielen voor meer wendbaarheid of met 3 wielen voor meer stabiliteit. Beide zijn even gegeerd om vlot de ochtendfiles aan de schoolpoort voorbij te flitsen.

Vlot uitbreidbaar met handige accessoires. De regenhuif is bij sommige modellen inbegrepen. Adapters voor kinderzitjes zijn verkrijgbaar en worden door onze mecaniciens gemonteerd. Daarnaast is er ook een zitbankje met eventueel riempjes voorzien.

Een elektrische bakfiets is een vaak gekozen alternatief om die tweede gezinswagen te verkopen, je spaart er plaats en centen mee uit.

Milieubewuste gezinnen zijn trotse gebruikers van onze elektrische bakfietsen.

Carqon

Vanaf nu is ook de luxeversie van de e-bakfiets verkrijgbaar via onze shops: de Carqon. Carqon brengt de bakfiets naar een hoger ervaringsniveau. Sommigen noemen het al de Tesla onder de bakfietsen.

Carqon wilde dan ook een high end bakfiets ontwikkelen die een nieuwe standaard neerzet wat betreft stijlvol design, soepele technologie en comfortabele functionaliteit. De zware bakfiets waar je je een breuk mee rijdt, is voorgoed verleden tijd.

De modellen zijn gestroomlijnd en rijden zeer wendbaar met twee wielen. Met de elektrische ondersteuning bereik je vlot een indrukwekkende actieradius vanaf 90 km, wat geen enkele andere e-bakfiets je voordoet. De laadbak gaat open met een deurtje. De kinderen kunnen instappen met butler James aan hun zij.

In feite past zelfs het woord bakfiets niet meer bij de Carqon. Laten we er de naam slanke sleefiets aan geven, limousinefiets gaat nog net iets te ver. Of zullen we straks gewoon spreken van "ik rijd met een carqon"?

Prijs : vanaf 5.499

Mogelijk in 2 versies:

Carqon Classic

Carqon Cruise

De Carqon tweemaal voor je getest:

Erop uit met een bakfiets: de nieuwe Carqon

De nieuwe Carqon vs de Vogue 2 Carry

Makki Load van Gazelle

Het mag duidelijk zijn dat de slanke bakfietsen met slechts twee wielen in opmars zijn. Ook Gazelle heeft een e-bakfiets met een elegant design uit, de Makki Load.

Het doet qua design wat denken aan de Carqon, met een hoge bak waarin de kinderen veilig zitten. Hier geen deur met butler, maar wel een lage instap waarmee de kinderen zelf in en uit kunnen stappen. Want ja, kinderen willen het nogal eens graag zelf doen.

Ook dit is een elektrische bakfiets waarmee je jezelf aan de schoolpoort en de supermarkt schaamteloos mag tonen.

Deze e-bakfiets haalt een actieradius van 60 km en heeft een Bosch middenmotor.

Prijs : vanaf 4.799

Vogue Carry 3

De Vogue Carry 3 is een elektrische bakfiets met middenmotor.

Stijlvol op weg met de kids veilig en comfortabel op een zitbankje met riempjes. De mooie bruine houtkleur maakt het een hebbeding voor liefhebbers van een natuurlijke look.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming.

2 jaar garantie op al haar componenten.

Prijs : 2.999

Vogue Carry 2

De Vogue Carry 2 is een elektrische bakfiets met middenmotor. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen, namelijk bruin op zwart en zwart op grijs.

De Vogue Carry 2 is wendbaarder dan de Carry 3 dankzij de 2 wielen in lijn. Je manoeuvreert nog beter overal tussen. Ook de uitstraling is in de versie met 2 wielen gestroomlijnder en dynamischer. Kom langs voor een proefrit en overtuig jezelf van de stabiliteit van deze e-cargofiets.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming, glimlach verzekerd.

2 jaar garantie op alle onderdelen. Remblokken, banden en ketting/versnellingsdelen uitgesloten omdat dit typische slijtageonderdelen zijn.

Prijs : 2.949