Elektrische bakfiets

Elektrische bakfiets, de mobiliteitsoplossing voor gezinnen met kids.

Met 2 wielen voor meer wendbaarheid of met 3 wielen voor meer stabiliteit. Beide zijn even gegeerd om vlot de ochtendfiles aan de schoolpoort voorbij te flitsen.

Vlot uitbreidbaar met handige accessoires. De regenhuif is bij sommige modellen inbegrepen. Adapters voor kinderzitjes zijn verkrijgbaar en worden door onze mecaniciens gemonteerd. Daarnaast is er ook een zitbankje met eventueel riempjes voorzien.

Een elektrische bakfiets is een vaak gekozen alternatief om die tweede gezinswagen te verkopen, je spaart er plaats en centen mee uit.

Milieubewuste gezinnen zijn trotse gebruikers van onze elektrische bakfietsen.

Carqon

Vanaf nu is ook de luxeversie van de e-bakfiets verkrijgbaar via onze shops: de Carqon. Carqon brengt de bakfiets naar een hoger ervaringsniveau. Sommigen noemen het al de Tesla onder de bakfietsen.

Carqon wilde dan ook een high end bakfiets ontwikkelen die een nieuwe standaard neerzet wat betreft stijlvol design, soepele technologie en comfortabele functionaliteit. De zware bakfiets waar je je een breuk mee rijdt, is voorgoed verleden tijd.

De modellen zijn gestroomlijnd en rijden zeer wendbaar met twee wielen. Met de elektrische ondersteuning bereik je vlot een indrukwekkende actieradius van 120 km, wat geen enkele andere e-bakfiets je voordoet. De laadbak gaat open met een deurtje. De kinderen kunnen instappen met butler James aan hun zij.

In feite past zelfs het woord bakfiets niet meer bij de Carqon. Laten we er de naam slanke sleefiets aan geven, limousinefiets gaat nog net iets te ver. Of zullen we straks gewoon spreken van "ik rijd met een carqon"?

Prijs : vanaf 5.499

Vogue Carry 2

De Vogue Carry 2 is een elektrische bakfiets met middenmotor. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen, namelijk bruin op zwart en zwart op grijs.

De Vogue Carry 2 is wendbaarder dan de Carry 3 dankzij de 2 wielen in lijn. Je manoeuvreert nog beter overal tussen. Ook de uitstraling is in de versie met 2 wielen gestroomlijnder en dynamischer. Kom langs voor een proefrit en overtuig jezelf van de stabiliteit van deze e-cargofiets.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming, glimlach verzekerd.

2 jaar garantie op alle onderdelen. Remblokken, banden en ketting/versnellingsdelen uitgesloten omdat dit typische slijtageonderdelen zijn.

Prijs : 2.949

Vogue Carry 3

De Vogue Carry 3 is een elektrische bakfiets met middenmotor.

Stijlvol op weg met de kids veilig en comfortabel op een zitbankje met riempjes. De mooie bruine houtkleur maakt het een hebbeding voor liefhebbers van een natuurlijke look.

De krachtige middenmotor brengt je gezwind op elke bestemming.

2 jaar garantie op al haar componenten.

Prijs : 2.999