Exclusief e-bike event om het topmerk Coleen in primeur voor te stellen

Cool Electro Cycles nodigt u uit op het exclusieve Stromer Event op zondag 4 juli 2021
23 juni 2021
stromer-cec-event
Cool Electro Cycles organiseerde exclusief Stromer event op 4 juli 2021 in Kortrijk
8 juli 2021

Exclusief e-bike event om het topmerk Coleen in primeur voor te stellen

coleen-cec-event

Begin juni 2021 organiseerde Cool Electro Cycles een exclusief e-bike event om het topmerk Coleen in primeur voor te stellen. Cool Electro Cycles is de eerste en enige officiële Coleen dealer in West- en Oost-Vlaanderen.

Op een zonovergoten dag verwelkomde Peter Callant ons op zijn kasteel “Domein De Cellen” te Oostkamp. Als specialist in (Fiets)Verzekeringen en Financieel Advies onze partner om de betere speedpedelecgebruiker met een gerust hart op weg te helpen.

In dit uitzonderlijke kader konden de zowat 200 aanwezigen het nieuwe high-end merk Coleen bewonderen. Er was uitgebreid tijd en ruimte om aan den lijve te ondervinden hoe deze stijlvolle, handgemaakte e-bikes hen met veel plezier lieten voortglijden in het landschap. Daarnaast konden we iedereen een testrit voorstellen op ons breed gamma van andere topmodellen, zoals Stromer, Kalkhoff, Norta, Haibike …

Twee parcours waren daarvoor uitgestippeld: een eerste verhard parcours voor de speedpedelecs en de e-stadsfietsen en een tweede off-road parcours in de bossen van het Domein voor de e-cross en e-mountainbikes.

Na hun testrit genoten onze bezoekers nog van een hapje en een drankje en een wijndegustatie door Wijnhuis Henri Petre met een selectie van hun fijnste zomerwijnen.

Tijdens dit evenement hebben we onze visie volledig kunnen waarmaken: “de leukste belevenisplaats waar mensen kennismaken met betrouwbare elektrische fietsen die hen plezier schenken tijdens hun woon-werkverkeer en vrijetijd”.

Als ervaren partner en adviseur in e-bikes wenst Cool Electro Cycles zijn klanten steeds bij te staan doorheen het hele keuzeproces, door hen een exceptionele beleving, de allerbeste oplossing en een uitmuntende service te verzekeren. Vanuit een toegankelijke expertise en een aangename totaalbeleving zetten wij iedereen op weg naar een duurzame, plezierige en gezonde mobiliteit. Want het fietsen van morgen begint vandaag.

Meer over het topmerk Coleen

Mensen met persoonlijkheid voelen zich aangesproken door deze eigenzinnige en temperamentvolle e-bike.

Coleen brengt innovatieve hightech fietsen die een zekere retro uitstraling hebben. Waan u zo stijlvol als een Parisienne. Coleen ontwerpt, fabriceert, assembleert en schildert de handgemaakte e-bikes in hun werkplaats in het Franse Biarritz.

Coleen is een relatief jong bedrijf, maar met hun opvallende look zijn de fietsen aan een opmars bezig in de fietswereld. De Coleen modellen onthullen hun karakter in de liefde voor detail.

Coleen, la plus jolie façon d’avancer dans la vie: www.coolelectrocycles.be/coleen-ebikes/

Een sfeervol fotoverslag

coleen event fotos

(klik op de foto om een vergroting te zien)

Het Cool Electro Cycles Team
Gezwind Tegenwind!
www.coolelectrocycles.be