Fangio fietst verder onder de vleugels van Cool Electro Cycles

Ronn Moss casino Blankenberge - foto dirk coryn
Ronn Moss rijdt met een e-bike van Cool Electro Cycles
29 maart 2022
raida rebranding
Cool Electro Cycles wordt RAIDA
6 mei 2022

Fangio fietst verder onder de vleugels van Cool Electro Cycles

fietsen fangio aartrijke

De winkel van Cool Electro Cycles in de Aartrijkestraat 14 te Torhout verhuist naar een bekende locatie een paar kilometer verderop, namelijk Fietsen Fangio, Brugsestraat 44 in Aartrijke.

Fietsen Fangio gaat dus verder, maar vanaf 3 mei 2022 onder de vleugels van Cool Electro Cycles. De vraag kwam van Fangio zelf, een bevriend fietsenmaker waar we al jaren een goede verstandhouding mee hebben.

De fietswereld is sterk aan het evolueren, wat het voor standalone shops steeds uitdagender maakt op het vlak van o.a. toenemende administratie, voororders, leveringen en toegang tot merken.

Fangio is daarom verheugd te melden dat hij verder kan werken in de winkel te Aartrijke en in de fietsbranche. Bovendien kan hij zijn expertise blijven inzetten, maar dan in dienstverband.

Dit versnelt tegelijkertijd de verhuis van de Cool Electro Cycles shop in de Torhoutse Aartrijkestraat en de integratie van de Torhoutse medewerkers naar de shop aan de markt van Torhout van het vroegere Fietsenhuis Ampe.

Iedereen blijft dus welkom voor herstellingen aan zijn al gekochte fiets bij Fietsen Fangio. Ook voor nieuwe aankopen mag je aankloppen in de winkel in Aartrijke. Het gamma e-bikes en sportieve fietsen blijft bestaan en wordt uitgebreid met de merken van Cool Electro Cycles, waaronder Stromer, Kalkhoff, Norta.

Contact
Brugsestraat 44, 8211 Aartrijke
050 20 98 12
aartrijke@raida.cc

Team Cool Electro Cycles
Gezwind Tegenwind!