Fietsen Soenen Roeselare

Fietsen Soenen Roeselare

Sinds 2018 is er ook in Roeselare een speciaalzaak e-bikes. De mensen van Fietsen Soenen slaan de handen in mekaar met Cool Electro Cycles, de eerste en tevens grootste speciaalzaak e-bikes van West-Vlaanderen.

Na meer dan dertig verdienstelijke jaren gaan de zaakvoerders Filiep en Martine het iets rustiger aan doen en gaan ze op zoek naar een nieuwe work-life balance. Op 01 januari 2019 gaven ze de fakkel door aan een nieuw, gedreven en vriendelijk team dat een passie heeft voor e-bikes.

Voor de Roeselarenaar betekent het een mooie sfeervolle belevenisshop met uitsluitend e-bikes. Deze specialisatie biedt hen een topservice waar zo goed als elk probleem op je elektrische fiets wordt opgelost.

Beleving, dat voel je.

In een opgefriste toonzaal met natuurlijke elementen die de Ebike in zijn buitenomgeving voorstellen, wordt je hartelijk onthaald en krijg je een uitgebreide uitleg van onze Ebike adviseurs.

Ons ervaren team wordt verder uitgebreid met gedreven jong bloed dat ook kan meespreken van de laatste technologische snufjes.

Voor de deur is een ruime parking en er zijn testmogelijkheden alom.

Foto : Burgemeester Kris Declercq en schepen José Debels op bezoek.

Service en herstellingen.

Iedereen blijft uiteraard van harte welkom voor alle fietsherstellingen, of het nu een kinderfiets, een mountainbike, een koersfiets of een elektrische fiets betreft. Jouw fiets blijft bij ons ervaren team in goede handen. Het is ook nog steeds mogelijk om een niet elektrische fiets te bestellen.

Ons gamma wordt verder toegespitst op het elektrische gamma. Mountainbikes, koersfietsen, bakfietsen, plooifietsen... alles is elektrisch te verkrijgen, aan te raken en te testen.

In ons atelier komen er nog meer gespecialiseerde tools voor het uitlezen van je batterij, je Bosch, Fazua of Shimano motor.

Een greep uit ons aanbod

Stromer - Kalkhoff - Raleigh