Elegant en vol vertrouwen fietsen met Koga e-bikes

Koga gaat voor perfectie tot in het kleinste detail voor hun elektrische fietsen. Koga heeft een team van ervaren productmotors en ontwerpers die allemaal één visie delen: het ontwikkelen van topkwaliteit e-bikes die voldoen aan alle verwachtingen van de hedendaagse, kieskeurige fietser. De basis waarop alle Koga fietsen worden ontwikkeld is hetzelfde: het combineren van sportief karakter, comfort en exclusief design met onberispelijk vakmanschap.

Koga besteedt veel aandacht aan de afwerking en kiest zorgvuldig een harmonieuze set componenten. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen ze hun eigen onderdelen. Dit geeft de Koga e-bikes hun onderscheidende uiterlijk en stijlvolle uitstraling. Minder is meer!

Kom bij ons langs voor een testrit op een van onze testfietsen, exclusief in onze shops te Waregem, Torhout, Roeselare en Oostende.

Handgebouwd in Nederland

Alle koga-fietsen worden met de hand gebouwd in Heerenveen. Eén monteur is verantwoordelijk voor de volledige assemblage van elke fiets. Het 'handbuilt by Koga' logo op het frame is de garantie voor deze unieke werkwijze. Deze nauwe relatie met het product komt tot uiting in het resultaat: perfectie tot in het kleinste detail. De Koga e-bikes worden stuk voor stuk grondig getest en aan een uitgebreide inspectie onderworpen, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Koga heeft fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de e-bikes en onderdelen aan strenge tests onderwerpt. Zo krijg je een duurzame, onderhoudsarme fiets.

E-nova Evo PT

Wij verdelen de E-nova Evo PT modellen, waaronder ook de e-bike die automatisch schakelt.


E-NOVA EVO PT AUTOMATIC

Deze top-of-the-line vrijetijdscruiser smelt intuïtief samen met de berijder en de weg voor hem, dankzij moeiteloos automatisch schakelen, de volledig in het frame geïntegreerde batterij en riemaandrijving.

Prijs vanaf 4.549 euro.


E-NOVA EVO PT

Deze elegante en comfortabele e-cruiser heeft een modern gestroomlijnd design, riemaandrijving en een state-of-the-art, volledig in het frame geïntegreerde batterij. Het resultaat is een soepele rit voor de veeleisende stadsmens die in het weekend graag rondzwerft op landwegen.

Prijs vanaf 3.999 euro.


Het elektrische trapondersteuningssysteem op Koga e-bikes is gebaseerd op Bosch technologie.

www.koga.com