Porsche E-bike Sport

Een Porsche op twee wielen

Wil je de luxe, het design en de hightech features van een echte Porsche ervaren, maar dan helemaal elektrisch, dan zal deze nieuwste aanwinst je ontroeren: de Porsche e-bike Sport. De e-bike heeft een fenomenaal design die de vloeiende lijn van de wagen overneemt.

De Porsche e-bike Sport is de perfecte, stijlvolle metgezel om het alledaagse leven even achter je te laten, bij je dagelijkse ritten door de stad, dwars door het land, naar het werk en in de vrije tijd. Parkeer je hem op de golf, bij je lievelingsrestaurant, bij de tennis court, bij je yacht, iedereen zal je voertuig en zijn eigenaar opmerken.

Kom bij ons langs voor een testrit op de allereerste elektrische Porsche en laat deze luxe, hightech topper je verleiden tot meer e-bike genot. Cool Electro Cycles is de exclusieve Porsche e-bike Sport dealer in West-Vlaanderen, meteen in onze 8 shops te verkrijgen.

 

Porsche e-bike Sport: luxe, high tech features, exclusief design

De meeste cleane cockpit ziet die er in de fietswereld bestaat

De e-bike heeft een volledig nieuw type remhendel, minimalistisch en in het stuur weggewerkt. Terwijl dit elementen zijn die gewoonlijk voor een grote hendel zorgen. Alle hydraulische leidingen zitten in het stuur en de stuurpen waardoor je de meeste cleane cockpit ziet die er in de fietswereld bestaat.

Eveneens het achterlicht is stijlvol weggewerkt in de zadelpen.

Electronic shifting, tiptronic shifting: met een druk op de knop schakel je het hightech voertuig een tandje bij. De bedrading van de shifter en de motorbediening zitten ook weer onzichtbaar in het stuur waardoor nogmaals de cockpit ongeëvenaard clean en minimalistisch oogt.

Lichtgewicht carbon frame

Zowel voor- als achteraan was er voor de ontwikkelaars van de Porsche e-bike geen ruimte voor compromissen, de achtervering gaat naadloos op in het design en de vloeiende lijn, waardoor de e-bike volledig is afgeveerd.

Een kader dat je horizon verbreedt. Een aandrijving die je verder brengt. En een rijervaring die onmiskenbaar Porsche zegt. Waar komen deze eigenschappen samen?

In de Porsche e-bike Sport die ontworpen is door Studio F. A. Porsche en ontwikkeld in samenwerking met de Duitse premium e-bike fabrikant ROTWILD. Hier ontmoet het onmiskenbare Porsche sportwagendesign niet alleen de decennialange knowhow van ROTWILD, maar ook de modernste technologische componenten van gerenommeerde fabrikanten. Het resultaat: e-bikes die zich onderscheiden door hun functionaliteit, duurzaamheid en dynamiek, precies zoals je van Porsche mag verwachten.

Technische info

De krachtige SHIMANO-motor biedt krachtige trapondersteuning tot 25 km/h. De lichtlopende banden zorgen voor een soepele rit op asfalt en in licht terrein.

Het stuur van de e-bike verbergt de kabels van het elektronische SHIMANO Di2 schakelsysteem en de remleidingen van de krachtige remmen van MAGURA. Het SHIMANO kleurendisplay geeft snelheid, afstand en de huidige rijmodus in real time weer. De LED-verlichting is elegant in de stuurpen en zadelpen geïntegreerd. Dit alles zorgt voor een vertrouwde en toch compleet nieuwe rijervaring: die van een echte Porsche, maar dan vertaald naar 2 wielen.

Batterij:

SHIMANO E8036 Integrated

530 Wh (S) / 630 Wh (M, L)

Display:

SHIMANO EP800

Motor:

SHIMANO EP8

Prijs:

vanaf 10.125