Rotwild gaat voorbij het gewone

Rotwild is voor mountainbikers die weten wat ze willen, die graag spelen met snelheid en toch een uitstekende controle weten te behouden, die steeds uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

De Rotwild bikes zijn ontworpen vanuit de mindset van echte mountainbikers. Het soort bikers die op exact het juiste moment hoge prestaties willen leveren. Belangrijker nog dan de capaciteit van de accu zijn de efficiëntie, de eigenschappen van het rijden en de topprestaties op een trail. En de allergrootste prioriteit is om telkens weer plezier te hebben op de fiets, in groep en op uitdagende trails. Als de benen het bijna opgeven, maar de biker wil er toch nog voor gaan, dan springt de elektrische ondersteuning bij om extra kracht te geven voor meer afdalingen.

Kom bij ons langs voor een testrit op een van onze testfietsen.

 

Rotwild heeft verschillende modellen die telkens passen bij een ander landschap

Er zijn e-bikes voor:

  • big mountain: voor topperformers
  • enduro: voor pioniers
  • all mountain: voor de koning van de trails
  • cross mountain: voor de allrounder
  • cross over: voor de held van alledag
  • porsche: voor uitgebreide mobiliteit

Rotwild heeft een innovation lab dat out of the box denkt, waaronder in de dynamische E-MTB ontwikkeling

Daarin is Rotwild een van de innovatieve leiders, met hun ontwikkelingscentrum in een van de meest veeleisende bikerregio's van Duitsland.

Er zijn meer dan 60 uren nodig vanaf het leggen van de eerste carbonlaag tot het afgewerkte gelakte frame. Het hele productieproces wordt gekenmerkt door nauwgezet handwerk. Ongeveer 35 verschillende specialisten hebben het frame gedurende deze tijd in handen en wijden zich aan de voltooiing ervan met grote precisie.

www.rotwild.com