Norta, onweerstaanbaar fietsplezier.

Norta wordt gelakt en gemonteerd in België, elk model en kleur is direct leverbaar en indien ze hem nog moeten maken is het maximum twee weken.

Het voordeel van deze belgische fiets is dat elke Norta dezelfde kwalitatieve afmontage heeft met hoogwaardige onderdelen. Daarmee bedoelen we op mekaar afgestemde schakeldelen, aandrijving, remsysteem en stuurinrichting zodat een lange levensduur gewaarborgd wordt. De onderdelen zijn niet toevallig samengeraapt omwille van de prijs maar ze worden zorgvuldig geselecteerd zodat er geen zwakke schakels zijn.

In onze vestigingen Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem - Kortrijk -Ieper - Oostende ben je altijd nabij een Norta e-bike expert.

De grote aanrader dit jaar is de B-3050 met automatische, traploze versnellingen en een Gates riem die geen smering vraagt.

 

Kies flexibel je kleur

Het grote voordeel van een eigen lakstraat is dat je meer keuze hebt in kleurstelling en flexibiliteit om snel in te spelen op de vraag van de consument.

Elk model van Norta is verkrijgbaar in eender welk van de 10 voorgestelde kleurstellingen. En kies je voor één van de lifestyle kleuren dan zullen banden, handvatten en zadel mee aangepast worden om een stijlvol geheel te vormen.

Er is dan ook een garantie van 24 maanden op de lak, zowel op de matte als glanzende afwerking.

De voordelen om een Norta bij Cool Electro Cycles te kiezen

Open gesprek waar we de tijd nemen om je wensen en criteria te bespreken.

Bekijk en test de nieuwe B3050 van Norta in een ruime beleveniswinkel, in onze shop te Waregem zelfs compleet met 1000m² indoor testparcours.

Een Norta shop in 8 West-vlaamse steden. Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem - Kortrijk - Ieper - Oostende.

Je wordt vriendelijk ontvangen en je krijgt tips van een ebike expert - eventueel op afspraak.

Getrainde medewerkers. Hoogste aantal opleidingsuren voor Shimano en Bosch technici in Vlaanderen.

Proefritten zijn mogelijk - voor sommige modellen maak je best een afspraak.