Ombouw

Ombouw stadsfiets

Afhankelijk van je fietskader gaan we opteren voor een middenmotor, een voor- of achterwielmotor.

Stappenplan:

Je komt met je fiets naar een van onze vestigingen en we bespreken wat je wensen zijn qua rijervaring en autonomie.

We meten je kader op om de technisch meest geschikte oplossing aan te bieden.

Je ontvangt een offerte.

Je krijgt een afspraak om je fiets te laten ombouwen.

Doe-het-zelf:

Je bent een goed technicus en wenst de kit zelf in te bouwen? Geen probleem, je kan de kit ook los aanschaffen.

Aanvullende diensten

Herstellingen fietskaders

Onze technici volgen regelmatig bijscholing. Zo is het nu mogelijk om ook kaders te herstellen en aan te passen. Zowel aluminium, stalen als carbon kaders werden al door technici van Cool Electro Cycles behandeld.

In samenwerking met een professionele lakkerij krijgt je tweewielvriend een frisse look : kleur en bedrukking (bijvoorbeeld je naam of de naam van een geliefde) is dan zelf te kiezen.

Batterij analyse – herstelling

Je fiets rijdt niet meer zo ver als voorheen? Je wil een tweedehands elektrische fiets aanschaffen of verkopen en wenst zekerheid over de ‘gezondheid’ van de batterij?

Cool Electro Cycles is uitgerust met de nodige apparatuur, gelinkt aan de computer, om je energiebron uit te lezen. De meetresultaten worden in een grafiek visueel helder weergegeven. Een batterijanalyse kost 62 EUR, incl. 21%BTW

Koop je vervolgens een nieuwe fiets of een nieuwe batterij, dan wordt de batterijanalyse in korting gegeven. In de meeste gevallen kan de ‘oude’ batterij uitgerust worden met nieuwe cellen. Dit is maatwerk -> vraag een offerte.

Overwinteren

Je gaat een maand of langer overwinteren in Spanje? Het is bekend dat een batterij minstens elke maand actief moet zijn en op een constante temperatuur bewaard worden (tussen 5°C en 25 °C) om een lange levensduur te bewerkstelligen.

Bij Cool Electro Cycles wordt je batterij in de watten gelegd terwijl jij in de zon ligt. Elke maand gaan we ze een stukje ontladen en weer bijtanken met groene stroom. Dit kan al voor 20,- +21% BTW per maand. Zo zijn na je verlof echt ál je batterijen weer opgeladen.

Bekijk onze ombouw realisaties

Ombouw
Ombouw
Ombouw
Ombouw