Raleigh, het traditiemerk bij uitstek voor degelijke elektrische fietsen.

Raleigh bouwt fietsen die oerdegelijk, comfortabel en met een tijdloos design zijn.

Raleigh werd in 1888 gesticht door Frank Bowden. Frank bouwde het merk uit tot een Triple A merk en kreeg het label 'Best of Britain'. In 1980 won Joop Zoetemelk de Ronde van Frankrijk op een Raleigh.

De meeste mensen kennen Raleigh van de typisch donkergroene modellen die in de tachtiger jaren gebouwd werden en nog steeds rondrijden. We hebben een oldtimer van 40 jaar in de showroom te Blankenberge en daar is nog geen spatje roest op het chroom te bespeuren. Oerdegelijk dus.

Verkrijgbaar met Impulse, Shimano of Bosch middenmotor.

Kom langs voor een testrit op een van onze tijdloze Raleigh testfietsen.

 

Raleigh, comfortabel en tijdloos.

De Raleigh Corby 8 springt er uit op vlak van comfort. De instap is laag, bovendien is de instap breed zodat je gemakkelijk instapt. de batterij zit centraal en laag voor een optimale gewichtsverdeling, extra stabiliteit en evenwichtsgevoel. De onderhoudsvrije naafversnelling draagt mee bij aan zorgeloos fietsen.

De buitenbanden Schwalbe Marathon Plus, met de hoogste lekbescherming door een speciaal weefsel dat in het bandenrubber is ingegoten. Dankzij een bestudeerd bandenprofiel heeft de band heel weinig weerstand en de naven zijn van superieure kwaliteit zodat het heel licht trappen is. Ook wanneer je zonder ondersteuning fietst.

De handvatten, tot slot, zijn ergonomisch ontworpen en ondersteunen de muis van de hand, waardoor de doorbloeding goed blijft en je geen getintel of doofheidsgevoel in je vingertoppen voelt.

Op de Shimano motor en op de batterij is er 2 jaar garantie. En 10 jaar op het frame.

Nog een handigheidje: door het 1 Key System ontgrendel je het AXA Defender hoefijzerslot met dezelfde sleutel als waar mee je je batterij vast maakt.

Populaire modellen

Raleigh Corby en Raleigh Jersey