Raleigh Ebikes

Raleigh, het traditiemerk bij uitstek voor degelijke elektrische fietsen.

Raleigh bouwt fietsen die oerdegelijk, comfortabel en met een tijdloos design zijn.

Raleigh werd in 1888 gesticht door Frank Bowden. Frank bouwde het merk uit tot een Triple A merk en kreeg het label 'Best of Britain'. In 1980 won Joop Zoetemelk de Ronde van Frankrijk op een Raleigh.

De meeste mensen kennen Raleigh van de typisch donkergroene modellen die in de tachtiger jaren gebouwd werden en nog steeds rondrijden. We hebben een oldtimer van 40 jaar in de showroom te Blankenberge en daar is nog geen spatje roest op het chroom te bespeuren. Oerdegelijk dus.

Verkrijgbaar met Impulse, Shimano of Bosch middenmotor.

Kom langs voor een testrit op een van onze tijdloze Raleigh testfietsen.

 

Raleigh, comfortabel en tijdloos.

De Raleigh Dover 8HS springt er uit op vlak van comfort. De instap is laag , 39 cm van de grond, en vooral de instap is breed zodat je gemakkelijk instapt. de batterij zit centraal en laag voor een optimale gewichtsverdeling, extra stabiliteit en evenwichtsgevoel. De onderhoudsvrije naafversnelling draagt mee bij aan zorgeloos fietsen.

De buitenbanden Schwalbe Marathon hebben een lekbescherming door een speciaal weefsel dat in het bandenrubber is ingegoten. Dankzij een bestudeerd bandenprofiel heeft de band heel weinig weerstand en de naven zijn van superieure kwaliteit zodat het heel licht trappen is. Ook wanneer je zonder ondersteuning fietst.

De handvaten, tot slot, zijn ergonomisch ontworpen en ondersteunen de muis van de hand, waardoor de doorbloeding goed blijft en je geen getintel of doofheidsgevoel in je vingertoppen voelt.

Op de Impulse uitvoering geeft het topmerk zelfs 3 jaar garantie op batterij en motor. En 10 jaar op het frame.

Populaire modellen

Raleigh Dover 8HS en Raleigh Boston

Boek nu je proefrit

Boek nu een proefrit voor de STROMER elektrische fiets. 
* verplicht

X
Boek nu je STROMER proefrit