CEC steunt muco patiënt

Politie Blankenberge-Zuienkerke investeert in ebikes
19 april 2017
Stromer ST1
Geschiedenis van de Stromer E-Bike
15 maart 2019

CEC steunt muco patiënt

Het blije gezicht van Steven wanneer hij de top bereikte is meer dan genoeg return voor onze steun aan hem. Want een spierziekte daar kies je niet voor.

Steven : “Ik had mijn zinnen gezet op Climbing for Life  maar door gezondheidsproblemen kon ik niet voldoende trainen.
Ik vroeg Christophe Cool toen om een E-MTB uit zijn toonzaal te mogen gebruiken in ruil voor visibiliteit. Hij stemde meteen in en verleende zijn volle steun. Met zijn elektrische mountainbike kon ik de tour uitrijden en bovenop de berg geraken.
Superblij dat ik dit mocht waarmaken!
Ik ben Cool Electro Cycles dan ook enorm dankbaar voor hun hulp.
Hopelijk gaat het dit jaar wat beter met de gezondheid en kan ik zonder extra hulp boven geraken.”

Steven steunen dat was geen keuze, dat was evidentie. Zo positief hij ingesteld is, zo makkelijk was het om ‘ja’ te zeggen om zijn project mogelijk te maken. Hopelijk lukt het volgende keer zonder extra hulp, Steven maar moest het nodig zijn, dan bel je maar 🙂