STROMER speciaalzaak in West-Vlaanderen

Dankzij een doorgedreven strakke vormgeving staat Stromer als hoogste aangeschreven bij de speed-pedelecs - elektrische fietsen die ondersteuning bieden tot 45km/h.

Stromer gebruikers rijden vaak woon-werkverkeer en ook luxerijders weten zijn krachtige achterwielmotor te appreciëren op weg naar de sportclub. Deze sportief uitziende bike springt in het oog.

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent. Dankzij onze unieke geografische spreiding met Stromershops in Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem ben je altijd in de buurt van een Stromershop.

Met de ST1X als instapmodel en de ST3 en de ST5 als technologische grote broer en zus is er voor elke gebruiker wel een geschikte Stromer.

 

Stromerbanden, jouw contact met het wegdek

De speciaal ontwikkelde Pirelli banden op de ST3 en de ST5 geven je een nooit eerder ervaren grip en wegligging, als het nu warm of koud, droog of nat is.

Je enige contact met het wegdek zijn de banden. Grip in de bochten, remafstand, stuurgedrag, allemaal hangen ze af van de bandenkeuze. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Pirelli samen met Stomer hun technologische kennis gedeeld hebben. De ene al decennia expert in bromfiets en motobanden, de andere marktleider op vlak van hoge snelheidsfietsen. Het resultaat kan je maar moeilijk onder woorden brengen. Kom het zelf ervaren tijdens een testrit.

STROMER Concept Store

Wanneer high-end klanten belevenis verwachten, ontvang je hen in een aangepaste shop in shop. We nemen je mee in de wereld van Stromer waar je ziet, voelt en ervaart.

Speciaal voor jou maken we tijd, ook op afspraak, om in alle rust de eigenschappen en voordelen van Stromereigenaarschap te ontdekken.

Onze shops in Blankenberge en Torhout zijn al helemaal voorzien van de unieke Stromer presentatie. De shop in Waregem is in aanbouw. Kom gerust al een kijkje nemen. Binnenkort ook in Roeselare met aangepast podia en andere eye-catchers.

De voordelen om een STROMER bij Cool Electro Cycles te kiezen

Open gesprek waar we de tijd nemen om je Stromerwensen te bespreken.

Bekijk de nieuwste Stromer modellen in een ruime beleveniswinkel.

Een Stromer shop in 5 West-vlaamse steden. Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem.

Je wordt vriendelijk ontvangen en de hoogste Stromer klanttevredenheid in West-Vlaanderen.

Getrainde medewerkers. Hoogste aantal opleidingsuren voor Stromer adviseurs en Stromer technici in Vlaanderen.

Proefritten op een Stromer zijn mogelijk - voor sommige modellen maak je best een afspraak.

Populaire modellen

  • Stromer ST1 Dark grey sport zijkant productfiche
  • Stromer ST1 rood sport zijkant productfiche
  • Stromer ST1 ltd edition yellow sport zijkant