STROMER speciaalzaak in West-Vlaanderen

Dankzij een doorgedreven strakke vormgeving staat Stromer als hoogste aangeschreven bij de speedpedelecs - elektrische fietsen die ondersteuning bieden tot 45km/h.

Stromergebruikers rijden vaak woon-werkverkeer en ook luxerijders weten zijn krachtige achterwielmotor te appreciëren op weg naar de sportclub. Deze sportief uitziende e-bike springt in het oog.

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent, dankzij onze unieke geografische spreiding met Stromershops in Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem - Kortrijk - Ieper - Oostende ben je altijd in de buurt van een Stromershop.

Met de ST1 als instapmodel en de ST3 en de ST5 als technologische grote broer en zus is er voor elke gebruiker wel een geschikte Stromer.

STROMER Concept Store

Wanneer high-end klanten belevenis verwachten, ontvang je hen in een aangepaste shop-in-shop. We nemen je mee in de wereld van Stromer waar je ziet, voelt en ervaart.

Speciaal voor jou maken we tijd, ook op afspraak, om in alle rust de eigenschappen en voordelen van Stromereigenaarschap te ontdekken.

Al onze 8 shops zijn helemaal voorzien van een Stromershop, de unieke Stromerpresentatie met aangepast podia en andere eye-catchers. Kom zeker een kijkje nemen.

De voordelen om een STROMER bij Cool Electro Cycles te kiezen

Open gesprek waar we de tijd nemen om je Stromerwensen te bespreken.

Bekijk de nieuwste Stromer modellen in een ruime beleveniswinkel.

Een Stromer shop in 8 West-vlaamse steden: Blankenberge - Torhout - Tielt - Roeselare - Waregem - Kortrijk - Ieper - Oostende.

Je wordt vriendelijk ontvangen en de hoogste Stromer klanttevredenheid in West-Vlaanderen.

Getrainde medewerkers. Hoogste aantal opleidingsuren voor Stromer adviseurs en Stromer technici in Vlaanderen.

Proefritten op een Stromer zijn mogelijk - voor sommige modellen maak je best een afspraak.