STROMER ST2

De vormgeving is gelijklopend met de ST1. De ST2 onderscheidt zich door een carbon riemaandrijving in combinatie met een naafversnelling van Sturmey Archer, in de achterwielmotor ingewerkt. Wie had dat 6 jaar geleden voor mogelijk gehouden?

De krachtige, geruisloze en erg lichte aandrijftechnologie uit de motorsport werd geoptimaliseerd voor deze snelle e-bike. De voordelen: de Gates Carbon Drive vraagt nauwelijks onderhoud, is zeer duurzaam en loopt uiterst rustig.

De motor laat 750W op het wegdek los waardoor cruisen nog meer fun wordt. En ja, de ST2 hebben we in juli 2020 al voor je getest en goed bevonden :-)

Vee Tire komt nu ook met een geavanceerder profiel, speciaal voor de ST2. Voor 6.899,- is deze azuurblauwe Speedelec van jou, incl. de nieuwe Stromer tassen met eenzelfde azuurblauw accent.

Keyless, connectivity en geometry

In vergelijking met de ST1 is de ST2 wel standaard uitgerust met een Omni C display. Dit betekent dat alle functies beschikbaar zijn, zoals 3G connectivity, geolocalisatie, bike ver- en ontgrendelen van op afstand, service- en software updates van op afstand versturen.

Het kleurenscherm is een touch screen en de app is de 'normale' Stromer Omni app (de ST1 werkt met een Omni B display met de 'ligth' app, nml de Omni BT).

De geometrie is identiek aan de ST1 wat de wendbaarheid ten goede komt. De Launch Editie wordt in Sport Medium en Sport Large gecommercialiseerd.

Batterij

De batterij van de ST2 is meteen de 983Wh. Bijgevolg de grootste autonomie 'tot 180km' .