STROMER ST3

Met de nieuw ontwikkelde SYNO Drive ll motor, levert de ST3 een massief vermogen van 820 W en een koppel van 44 Nm rechtstreeks in de naaf. Dat betekent dat je freewheelend op je bestemming komt.

De wielmaat is 27.5 en met de grote luchtkamer van de speciaal door Pïrelli en Stromer ontwikkelde band heb je extra demping en een buitendiameter die tegen de 29" aanleunt. Met een 'vanaf' prijs van 6.990 EUR is de ST3 echt iets voor de woon-werker die wat km maalt en hem snel wil terugverdienen via de belastingvrije fietsvergoeding van de werkgever.

Sleutelloos, connectiviteit en geometrie

Op de ST3 is er geen sleutel meer nodig is om het batterijvak te openen. Zodra je de bike via PIN ontgrendelt kan je met een druk op de elektronische knop de accu uitnemen.

De andere technologische vernieuwing is dat je via smartphone en Bluetooth met je ST3 verbindt waardoor hij automatisch ontgrendelt wanneer je in de buurt komt. De 3G connectie laat ook een preciezere geolocalisatie toe op de Stromer app.

De geometrie is aanpasbaar met een optionele verhoogde stuurpen en een optioneel gebogen en licht verhoogd stuur zodat je rechtop fietst. Een comfortpakket dat voor grotere afstanden een meerwaarde is.

Batterij

Zoals al onze Stromers, put hij zijn kracht uit een superkrachtige energiecel met een range tot wel 180 kilometer met de optionele 983 Wh batterij. Deze batterij is niet enkel heel efficiënt maar genereert ook energie uit de remkracht (recuperatie).

De standaard batterij herbergt 814Wh, de optionele 983Wh is echter 1 van de meest gekozen opties.