Vestiging Ieper van Cool Electro Cycles is een meerwaarde voor de stad

Showroom ebikes Roeselare CEC
1000 e-bikes om uit te kiezen, ondanks schaarste
26 maart 2021
cec-bestuurders-2021
Cédric de Kerchove zet schouders onder Cool Electro Cycles
3 juni 2021

Vestiging Ieper van Cool Electro Cycles is een meerwaarde voor de stad

shop ieper miguel en nico

Verantwoordelijke voor het Ieperse filiaal Miguel Vandamme en sales manager Nico Baertsoen in de nieuwe winkel. © Henk Deleu

Eind maart 2021 opende Cool Electro Cycles zijn zevende vestiging in Ieper. De ruime beleveniswinkel bevindt zich op enkele meters van de wereldbefaamde Menenpoort.
Hierdoor zijn de topmodellen van elektrische fietsen nu ook in de Westhoek verkrijgbaar.

Van Knokke, over Brugge tot Kortrijk en van Oostende tot Gent: dankzij de unieke geografische spreiding, met shops in Blankenberge – Torhout – Tielt – Roeselare – Waregem – Kortrijk en nu ook Ieper (shop 7) en Oostende (shop 8), ben je altijd in de buurt van een winkel van Cool Electro Cycles.

Cool Electro Cycles is, naast marktleider, ook uniek in West-Vlaanderen door zijn sterke specialisatie in de betere elektrische fietsmerken.

Er verscheen een mooi artikel over de vestiging in Ieper op hln.be: www.hln.be/ieper/cool-electro-cycles-opent-vestiging-in-ieper-meteen-een-meerwaarde-voor-de-stad. De shop wordt meteen als een meerwaarde voor de stad Ieper bevonden. Een mooier compliment kunnen we ons niet toewensen.

Tot in onze shop in Ieper!

Het Cool Electro Cycles team